Banegårdspladsen 4A-4B, Herning

Her er tale om et særdeles spændende byggeri, nyopført i 2007, hvor der er lagt vægt på høj arkitektonisk kvalitet. Alle lejlighederne er moderne indrettet med materialevalg af høj standard. Alt i alt et byggeri i særdeles god byggekvalitet. 

Ejendommen er en karrébygning som består af 38 lejligheder på mellem 74 og 98 kvm, som er beliggende i en 4-etagers ejendom. Lejlighederne er udført i 7 varianter, men udgangspunktet er det samme med hensyn til indretning, som består af entré, adgang til et dejligt, lækkert lyst køkken samt toilet og bad med gulvvarme, soveværelse og stue og i de store lejligheders tilfælde dejlig lys solstue, der er desuden stor tagterrasse til fri disposition for ejendommens beboere. Alle lejligheder har egne vaskemaskiner samt tørretumbler. Adgangsvejene til de enkelte lejligheder sker via fælles altangange og elevator tårne. Til hver lejlighed hører der brugsret til depotrum i ejendommens kælder.

Alle lejligheder har egne målere til el, vand og varme, og afregner direkte med forsyning.

OMRÅDE / KVARTER:

Ejendommen er beliggende i absolutte centrum ved Herning banegård og med ca 100 meter til torvet. 

P-FORHOLD:

 Der er p-kælder under ejendommen, hvor der er 18 stk. pladser til rådighed. 12 af de 18 pladser er bag indhegning, som åbnes / lukkes med fjernbetjening. Parkeringspladserne holdes under opsyn af APCOA parkering.

Kontakt os allerede i dag, for at høre nærmere
Scroll to Top