Hammerum Hovedgade 78B, Herning

Den centralt beliggende ejendom består af 10 lejligheder, beliggende på 1. og 2. sal.

Ejendommen er opført i harmoni med omgivelserne i materialer i bedste kvalitet. Facaden består af hvidmalede betonelementer, mørkegrå træ/alu vinduer. Boligerne fremstår lette og luksuriøst og i god kontrast til den grå facade i stueetagen.

Til lejlighederne hører elevator, som går fra gadeniveau til 1. og 2. sal. Alle har adgang til den store fælles tagterrasse på 1. sal. Tagterrassen vender syd/vest.

Til hvert boliglejemål medfølger desuden en p-plads. Ved siden af p-pladserne er et fælles skur til cykler og renovation placeret.

Lejlighederne er yderst funktionelt indrettet med smagfulde materialer i en høj kvalitet. De fremstår lyse og venlige med stort velindrettet rum, som både indeholder køkken, spisestue og stue. 8 lejligheder er 4-værelses lejligheder og 2 er 3-værelses + walk-in closet.

I lejligheden er masser af skabsplads i de forskellige rum. Køkken og stue er i et, hvilket giver en fantastisk rummelighed og udnyttelse af pladsen. Entréen er lys og med indbygget garderobe. I badeværelset er der gulvvarme samt vaskemaskine og tørretumbler.

OMRÅDE / KVARTER:

Ejendommen er beliggende midt i Hammerum direkte ved handelslivet og i gåafstand til bl.a. banegården.

Kontakt os allerede i dag, for at høre nærmere
Scroll to Top